iForums

Welcome to iTesla.Solutions Community iForums!

Do not hesitate to give a hand to a friend in need,Thank You!

Each work must be paid nothing is for free maybe only the air that we breathe, therefore do not expect my work or of someone else to be for free, respect and appreciate other peoples work because that is in proper order.

Recent Posts

Page 1 / 2 Next
  Post Title Forum
Do is i7 error 4013  

By Do is, 9 hours  ago

iPhone 7
  Hello, has anybody faced with that error, i7 on starting on iTunes restore gives error 4013? is it baseband issue? Please reply if you have solution and knowledge, not just empty answers.
iTesla RE: iPhone 7 looping logo every 5 seconds  

By iTesla, 1 day  ago

iPhone 7
  Posted by: Nissan Elias Thanks Bart, Yes I already do this, still the same...  Hi Do reball of BB PMU because to rehot idea is weak solution.
Nissan Elias RE: iPhone 7 looping logo every 5 seconds  

By Nissan Elias, 1 day  ago

iPhone 7
  Thanks Bart, Yes I already do this, still the same... 
iTesla RE: iphone 8 plus home button, speaker and restarting problem  

By iTesla, 1 day  ago

iPhone 8 Plus
  Yes i have schematic but only iExpert members can download the one i have so i recommend you google to find the other not improved one. But if you like post your connector readings results and i will ...
David Torres RE: iPhone 6S Plus full short when connected to DCPS and now showing error 4013 at restore  

By David Torres, 2 days  ago

iPhone 6s Plus
  Yes I always test only board and good flex battery
iTesla RE: iPhone 6S Plus full short when connected to DCPS and now showing error 4013 at restore  

By iTesla, 2 days  ago

iPhone 6s Plus
  Hi You did not mention so i will ask.Did you restore only logic board with dock flex and battery connected to exclude faulty flex?Also it would be good that you test home button trace to make sure it ...
Bart RE: iPhone 7 looping logo every 5 seconds  

By Bart, 2 days  ago

iPhone 7
  C12 pad very common to broke,jump it from resistor and reball audio IC
Bart RE: iPhone 6S won't activate after NAND replace  

By Bart, 2 days  ago

iPhone 6s
  what I heard, you need to get a gsx info like serial number. wifi/bt mac and something else matched to phone's imei and rewrite it on NAND.  
emre zanbak RE: nand replacement question  

By emre zanbak, 2 days  ago

iPad Air 1
  No removed link Nand is very removed link it needs to be much shorter removed link itunes error 9 .personally tried
iTesla RE: iPhone 6S Plus full short when connected to DCPS and now showing error 4013 at restore  

By iTesla, 3 days  ago

iPhone 6s Plus
  Posted by: David Torres So you think I still should removed the backlight driver even though I have full backlight? The phone is white so when turning on the Apple logo is at full brightness No sorr...
David Torres RE: iPhone 6S Plus full short when connected to DCPS and now showing error 4013 at restore  

By David Torres, 3 days  ago

iPhone 6s Plus
  So you think I still should removed the backlight driver even though I have full backlight? The phone is white so when turning on the Apple logo is at full brightness
iTesla RE: iPhone 6S Plus full short when connected to DCPS and now showing error 4013 at restore  

By iTesla, 3 days  ago

iPhone 6s Plus
  Hi Not much info in the log pretty the same as others, by what you say there was a short on BL line and missing components phone might have been dropped.Cold solder at some big IC like CPU, NAND or BB...
David Torres RE: iPhone 6S Plus full short when connected to DCPS and now showing error 4013 at restore  

By David Torres, 4 days  ago

iPhone 6s Plus
  Oh sorry FIlip I did not realize that you meant your email address, please let me know if over here is also good   Attachment: iPhoneUpdater 270.txt 2018-01-12 19:39:11.674 [11156:2b04]: restore lib...
Andrei Nisfoeanu iPhone 6S won't activate after NAND replace  

By Andrei Nisfoeanu, 4 days  ago

iPhone 6s
  Hello everyone,  I have got a problem with an iPhone 6S after I replaced the NAND.  Basically. the phone came in with error 9. I took out the NANS and used WL PCIE tool to read it. WL won't read it, s...
Page 1 / 2 Next

 

 

 

  
Working

Please Login or Register

error: Alert: Content is protected !!